mandag den 30. april 2012

PRINCESS:MONDAY

Idag kom dette søde venindepar forbi butikken; Melanie og Mathilde.
Især Melanie´s outfit kunne jeg ikke stå for. Hvor cool at dresse op i "prinsesse" kjole på en random mandag! .- Det kan da ikke andet end at gøre en i godt humør!!!



Fiiiiine snørrebånd Mathilde´s sko har!!



søndag den 29. april 2012

PLUS:SIZE


ELSKER at der er en plus size model på forsiden af det norske ELLE !!!!!
Hun er da for lækker!?
... Det minder mig om, at jeg rigtig godt kunne tænke mig at lave en modeserie med en plus size model snaaaaart!! Det må være mit næste projekt...

MADS:NØRGAARD



Nogle af jer kan nok huske dengang man bare SKULLE eje mindst 10 af de klassiske Mads Nørgaard bluser?! Jeg havde ihvertfald en i alle farver dengang i folkeskolen tror jeg, men har desværre ingen tilbage i mit klædeskab mere... De blev slidt op.... ! !

Jeg har fået en stor træng til at få et par stykker igen, hvor en af dem meget gerne må være en af de helt lange stribede kjoler som her på billedet.. synes de er suuuper fine, og en god klassiker at have i skabet !!

Udover den, faldt jeg lige over et par andre ting fra SS12 kollektionen der er røget direkte på ønskelisten

:-))







lørdag den 28. april 2012

WARDROBE:NEWS









Her er hvad jeg havde på igår. Leopard playsuitet købte jeg til VIP aftenen i onsdags og synes den er super fin med jakken fra FASHION AGAINST AIDS kollektionen. Jeg kan godt lide at mixe forskellige mønstre, og her synes jeg det giver et lidt tribal agtig look. Jeg bruger ofte mine All Stars til at skabe en kontrast til mine outfits for at gøre dem lidt mere casual.
Jeg var til Zara Voigt lagersalg igår hvor jeg fandt disse fine øreringe. Jeg elsker, elsker ELSKER Zara Voigt, så jeg blev helt ecstatic og kunne slet ikke bestemme mig for hvilke der skulle med hjem til samlingen. Jeg besluttede mig i sidste ende for to par. Dem jeg har på her er meget enkle, og jeg har valgt at bruge dem så jeg kun har en på ad gangen. Jeg synes det er en meget fin detalje til et ellers spraglet look.
- Og sidst men ikke mindst har jeg min knald orange læbestift fra MAC on the lips. (Den er desværre ikke så tydelig i farven på billederne)

GOD WEEKEND !!! ;-))


torsdag den 26. april 2012

FASHION AGAINST:AIDS




COLOR me HAPPY....!!!- Som sikkert mange andre, var jeg inde og lure FASHION AGAINST AIDS kollektionen i H&M tidligere idag... Jeg ved ikke med jer, men jeg synes den er suuuuper cool!!?

Godnat . . . ! :-))

onsdag den 25. april 2012

CASUAL:WEDNESDAY




Kender I de dage hvor man bare har lyst til at tage nattøj på, på arbejde ??
De dage har jeg haft nogle stykker af i denne uge, og derfor har jeg en stor forkærlighed til bukser der er loose og komfi men som stadig, har en fin farve, et cool print eller en lækker kvalitet!! Jeg har efterhånden fået samlet mig et par stykker i hver kategori, og synes de er super seje at style op og ned alt efter humør....

(Bukser fra DANSK, t-shirt fra Weekday, cardigan fra Eltoft Vintage og sko fra Message)



tirsdag den 24. april 2012

VIP:GOODIES

Som i nok husker, arbejder jeg i Monki, og her er vi så heldige at der er "VIP" aften ca. en gang hver tredje måned. Det vil sige, at vi får 50% på alt i Monki, Weekday og Cheap monday butikkerne. :-)) Imorgen er den næste VIP aften, og her er et lille kig til hvad jeg vil forsøde min garderobe med denne gang:


MONKI


MONKI


WEEKDAY


WEEKDAY



WEEKDAY


WEEKDAY

mandag den 23. april 2012

SHOOT:SNEEK PEEK







Igår lavede Cille, Majse og mig en modeserie for Eltoft Vintage.
Trods tømmermænd og mangel på søvn blev det nogen virkelig fiiine billeder, og glæder mig meget til at vise jer resultatet !!!
Tusind tak til Kasper som endnu en gang var en for sej fotograf, og til Minna for at være en super lækker modellos !!!


fredag den 20. april 2012

BERNSTOCK:SPEIRS

-Og lige præcis derfor ville jeg ønske jeg havde "hatte-hovede"......!!!!!






Hvis nogen af jer sku være så heldige at have "hatte-hovede" kan disse fantastiske hatte købes her: http://www.bernstockspeirs.com/

De er faktisk ret rimelige i pris (omkring 45 pund), og hold da op hvor ville jeg elske at føre mig frem i en Bernstock Speirs hat til sommer !!


LOOK OF:YESTERDAY






Igår havde jeg min nye Eltoft kjole på. Det bliver helt klart en af mine nye ynglingser kan jeg mærke!!
Jeg synes den er så fin med blomsterprintet og den høje hals, og så er den lavet i bomuld hvilket gør den lidt mere casual og komfi at have på. En sidste ting jeg super godt kan li, er at den har lommer i siderne !! Det er så lækkert når den slags kjoler har det, synes jeg.
For at gøre den lidt mere "down to earth" har jeg mixet den med mine All Stars og min denimvest fra Monki.

HappY FridaY !!

ELTOFT:SPOTTER






Josephine var forbi Eltoft igår, og jeg måtte straks ha´ et billede af hendes seje look. Jeg elsker når man mixer forskellige stilarter, som hun formår at gøre her.
- Det giver et dejligt personligt look, som jeg går meget ind for :-)))
Et styks lang sort plisseret nederdel, en stilet gul firgursyet jakke tilsat et lidt mere street twist i form af sneaks og en t-shirt med print. Prikket over Í´et; hendes fantastiske OVERSIZE pels !!
<3 it!